Budakeszi „a főváros zöld kapuja” turisztikai szlogen telitalálat szerkesztőségünk szerint. Csütörtökön, 29-én fog dönteni városunk képviselő-testülete városunk szlogenjéről

„Egy jó, Budakeszihez kötődő szlogen hosszú távon növelheti a város turisztikai vonzerejét, közvetve hozzájárulhat a helyi gazdaság élénkítéséhez, a munkahely teremtés növeléséhez.” Ezt a mondatot olvashattuk a tavaly augusztusi pályázati kiírásban. Teljesen egyetértünk ezzel a gondolattal. Csak azt nem értjük egészen, mi szükség volt erre a pályázati kiírásra, mikor „próbaüzemben” már hónapok óta olvasható a Budakeszi Idegenforgalmi Információs Pont turisztikai portáljának fejlécén http://turizmus.budakeszi.hu/informacios-pont a „Budakeszi-a Főváros zöld kapuja” szlogen, ami egy TELITALÁLAT! Ennél jobbat nem lehet kitalálni. 
 
Mikor legutóbb is korteskedtünk emellett a szlogen mellett http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/szerintunk-ez-legjobb-turisztikai-szlo..., az alábbiakkal indokoltuk kiállásunkat e kifejezés mellett: „Úgy gondoljuk, ez a szlogen jól tükrözi azt a földrajzi, természeti adottságot, mely páratlan a budai régióban, itt, a budai hegyek között.” Mindehhez még hozzátenném, hol van még egy hely az országban, ahol egy 10 km-es sugarú körben legalább 1 millió ember turistáskodik évente. Vadaspark, Gyerekvasút, Normafa, János-hegy! Erre kell építeni városunk jövőjét! Ennél kézzelfoghatóbb kitörési pont nem lehet egy település számára. Erre érzett rá a város vezetése is, mikor tavaly tavasszal egy négyrészes turisztikai fórumot szervezett, ahol a Polgármester asszony megnyitó beszédében is arról szólt https://www.youtube.com/watch?v=ab-ajtDHFvc, hogy bizonyára sok okos érv fog elhangzani, mely egész Budakeszi gondolkodását megváltoztathatja és bekövetkezhet egy paradigmaváltás, amiben ő is nagyon bízik.
 
Aki rendszeres olvasója honlapunknak, az bizonyíthatja, hogy mennyi turizmussal, városunk értékeivel foglalkozó publicisztikát jelentettünk meg megjelenésünk óta, melyekből most csaknem két tucatot (MI IS MEGLEPŐDTÜNK AZON, HOGY ENNYI TURIZMUSSAL KAPCSOLATOS AMYAGUNK VAN, SŐT TALÁN MÉG TÖBB IS !!!!) figyelmükbe ajánlanánk. Ezekkel zárnánk ezt a korteskedő cikkünket. Remélve, hogy ez a fentebb is említett szemléletváltás valóban be fog következni városunkban.
 
Fotó :Forró Gábor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.