BUDAKESZIN egy sokfunkciós, hatalmas, 3 hektáros SPORTCENTRUM alakulhat ki 2019 végéig!

A múlt héten átadták Budakeszin az új műfüves pályát. Ez késztette szerkesztőségünket arra, hogy számba vegye azt a sok sport fejlesztést, mely a rég- és közelmúltban, a jelenben és a közeljövőben fog megvalósulni a Márity utca jobb oldalán. A Márity utcában, mely ezzel a Fő utca mellett Budakeszi második főtengelyét jelenti már a közeljövőben is.

A Nagy focipálya, a múlt héten átadott Műfűves pálya, a KesziBike park, az ugyancsak megvalósítás előtt álló Sportpark (futópályával és szabadtéri sporteszközökkel)
http://amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszin-sportpark-epul-futopalyaval-es-..., a nem utolsósorban előkészületi stádiumban lévő Tanuszoda http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-tanuszoda-focipalya-melle-te... és a Kerekmező iskola már épülő, hatalmas Sportcsarnoka, mely akár egy jelentős kézilabda utánpótlás nevelő helyszínné is válhat http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-kerekmezo-altalanos-iskola-f...       páratlan lehetőségeket jelenthet Budakeszinek. Mindezen létesítmények megvalósulása azt sejteti, hogy 2 éven belül óriási sport- és közösségi élet alakul majd ki Budakeszin, a Márity úti sport tengelyen, ami országosan is egy figyelemre méltó, ritkaságnak számító helyszinné válhat. 

Valamennyi új létesítmény állami támogatásokkal, pályázatok elnyerésével vált- és válik valóra, egy kivételével, mely nem része a fenti felsorolásnak, és új információ lehet a város közvéleménye számára. Ez pedig nem más, mint a magánbefektetői beruházásként megépülő, 3 db., salakos teniszpálya (a régi, elhasználódott műfüves focipálya helyén, kiegészítő helyiségekkel), melyek 2019. év tavaszára elkészülhetnek. Egy második ütemben pedig van remény a teniszpályák befedésére és téliesítésére is.

MA MÉG TALÁN FEL SEM FOGJUK ENNEK A 3 HEKTÁROS, HATALMAS SPORTCENTRUMNAK A JELENTŐSÉGÉT! MAGYARORSZÁGON - EGY  OLYAN  MÉRETŰ KISVÁROSBAN, MINT BUDAKESZI - MINDEN BIZONNYAL CSAK KEVÉS HELYEN ÉPÜLT FEL EDDIG EGY ILYEN, SOKFUNKCIÓS LÉTESÍTMÉNY!
 

Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

Nagyon optimista hangvételű cikk. Szinte már csak azt vártam, hogy az írója Budakeszi leendő olimpiai bajnokait vizionálja a 3 hektáron.

Az új, műfüves pályát leszámítva, most még nagyon rendezettlen az a terület. Arra a kérdésre, hogy a műfüves pályát és az egész komplexumot ki fogja üzemeltetni, ki lesz a gazdája, nem válaszolt senki. Ez azért fontos, mert nem elég valamit felépíteni, annak karbantartása és működtetése is nagy feladat és sok pénz kell hozzá.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.